Mexico is gelegen in Noord-Amerika en staat bekend om zijn zon, zee en strand. Wil jij genieten in Cancun van de lange uitgestrekte stranden? Of bij het toeristische plaatsje Playa del Carmen met zicht op de blauwe zee je vakantie vieren? Bij Playa del Carmen vind je mooie resorts, hotels en natuurlijk een te gek wit zandstrand. Heerlijk relaxen met een tequila onder de exotische palmbomen.

Behalve de badplaatsen kun je ook naar de oude Maya-steden reizen. Bijvoorbeeld naar Chichén Itzá. Hier vind je één van de zeven meest bijzondere wereldwonderen. Dit was één van de belangrijkste steden van de Maya’s. Inmiddels zijn er nog steeds wetenschappers die hier geheimen ontdekken. Misschien jij ook wel?

Naast een indrukwekkende cultuur, heeft Mexico ook een bijzondere flora en fauna. Zeeschildpadden en het grootste aantal reptielensoorten ter wereld kom je hier tegen. Een trektocht door de jungle, een bezoek aan een indianendorp, pleintjes met muziek en kleurige huisjes, ook dat is typisch Mexico. Vergeet niet te genieten van ‘echt’ Mexicaans eten aan de kraampjes met streetfood. Die vind je overal langs pleinen en straten. Goedkoop en lekker!

Reis je met ons mee door Mexico? Ben je hier geweest en wil je hier graag over schrijven? Neem dan contact op.   

LAATSTE REIZEN DOOR MEXICO

Playa del Carmen Mexico | Wat valt er te doen in het stadshart van Playa del Carmen – Mexico?

In grote, toeristische steden als Playa del Carmen, Mexico is het overzicht al snel verdwenen. Toch heeft Playa del Carmen genoeg authentieke, gezellige plekken die een must-see zijn tijdens je rondreis door Noord-Amerika. Maar hoe vind je deze plekken? En hangt er dan ook meteen een prijskaartje aan? In deze blog vertel ik je waar…