Mijke

Mijn naam is Mijke, ik ben 26 jaar en ben bezig met de laatste loodjes van mijn studie communicatie. Ik ben woonachtig in het mooie Brabant. Ik heb nog veel mooie reizen buiten Brabant op mijn lijstje staan, maar heb al een aantal mooie plekjes bezocht waarover ik wat geschreven heb.
Lees meer

Naomi

Hallo! Ik ben Naomi, 30 jaar en inmiddels woonachtig in het prachtige Brabant. Dé ideale uitvalsbasis om je onder te dompelen in de Brabantse gezelligheid, om de mountainbike of de motor te pakken om een rondje te maken door de bosrijke omgeving of een avondje bourgondisch te genieten ☺

Lees meer

Roos

Ik ben Roos, zeventien jaar oud en ik heb al wat afgereisd. Al vanaf jonge leeftijd heb ik prachtige dingen gezien, die ik trouw opschreef in een eindeloze serie (reis)dagboeken. Nadat ik deze dagboeken een keer doorgekeken had, besloot ik dat ik de verhalen wilde uitwerken en delen met anderen. Schrijven is een echte passie voor mij en ik hoop dat de reis naar schrijverschap niet te lang meer is!

Lees meer

Jos

Jos

Jos (30) is docent aardrijkskunde en journalist. Hij heeft sterk de neiging om controversiële plekken op te zoeken. Op dit moment staat Palestina hoog op het lijstje. Eerder was hij in Iran, Oekraïne, Rusland, Burundi en China om met eigen ogen te zien hoe het leven voor gewone mensen daar is.
Lees meer

Joosje

Joosje

Hey! Ik ben Joosje (22) en ik woon en werk tijdelijk in Lyon, Frankrijk, ter voorbereiding op mijn master International Relations in het frans. Toen ik 16 was besloot ik mijn koffers te pakken om een jaar bij een gastgezin in Frankrijk te gaan wonen.
Lees meer

Anouk Ik wil Reizen

Anouk

Hi! Ik ben Anouk, 24 jaar en in mijn dagelijks leven werk ik als projectmanager. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sporten, fotograferen en natuurlijk reizen. Ik houd ervan om nieuwe plekken te ontdekken en ik wil daarom ook veel van de wereld zien. Graag ga ik op stedentrip naar een leuke stad of op vakantie naar een zonnige bestemming.

Lees meer

Maartje en Sebastiaan

Maartje en Sebastiaan

Maartje en Sebastiaan zijn de content creaters achter The Orange Backpack en reismaatjes sinds hun tiende date in Cambodja en Laos. Ze wonen in hun duurzame tiny house in Rotterdam, waar ze parttime huismussen zijn als ze niet met hun oranje backpack de wereld verkennen.

Lees meer

Profielfoto Laura A

Laura

Hi, mijn naam is Laura Antheunisse. Ik woon in midden Nederland, maar ben graag zo veel mogelijk op reis. Leuke stedentripjes binnen Europa of een vakantie naar een tropisch oord doen het altijd goed. Op bestemming ga ik het liefst naar culturele bezienswaardigheden, snorkelen of een andere actieve activiteit.
Lees meer

Daphne Ik wil Reizen

Daphne

Ik ben Daphne, een studerende en werkende wereldreizigster. Momenteel is mijn thuisbasis op Bali, waar ik paardrijles geef. In Nederland heb ik mijn eigen kleinschalige stal, studeer ik orthopedagogiek (wat ik dus nog even moet afmaken komend jaar) en woon ik in mijn gezellige huisje naast de stallen, samen met mijn hond en kat.
Lees meer

Bo

Bo

Hi! Ik ben Bo, 21 jaar en gek van reizen. Na mijn studie in Duurzaam Toerisme besloot ik mijn verhalen en ervaringen met mensen te willen delen, maar op een manier waarop ik ook de impact van toerisme kon laten zien. Ik besloot een website te beginnen met een onderdeel verantwoord reizen om mijn tips te delen. Verder hou ik ontzettend veel van dieren, ben ik al bijna 5 jaar vegetariër en geef ik al mijn geld uit aan toekomstige reizen!
Lees meer

Jeanette Ik wil Reizen

Jeanette

Jeanette lijdt al jaren aan reiskoorts. Momenteel sjouwt ze door Australië in een kampeerbusje samen met haar vriend Ad. Het is een aardige vent, maar hij heeft haar wel besmet met het surfvirus. Naast Ad, reizen en surfen houdt ze van slapen, eten, schrijven en koffie. In die volgorde. Meer reisverhalen zijn te vinden op adensjaangaan.com.
Lees meer

Sandra

Sandra

Mijn naam is Sandra Konst en ik ben blogger voor Ik Wil Reizen. Ik ben yoga docent, kinderyoga docent, moeder van drie en auteur van kinderboeken.
Lees meer

Kelly de Greef

Kelly

Hi! Ik ben Kelly, a.k.a. Kelson. Onlangs heb ik mijn grote liefdes (reizen & schrijven) ook professioneel kunnen combineren dankzij het oprichten van een eigen marketingbureau: Kelson.nl. Hiermee probeer ik steeds meer de digital nomad lifestyle in de praktijk te brengen.
Lees meer

Bert

Bert

Hoi, ik ben Bert en dit zijn mijn reisverhalen waarin ik je graag meeneem op avontuur. Ik ben een student (European Studies) en heb de afgelopen tijd regelmatig in het buitenland gewoond voor mijn studie (Ierland en Duitsland).
Lees meer

olifant-thailand

Dara

Hoi allemaal! Ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn laatste jaar van de pabo. Ik studeer in Eindhoven en ben geboren en getogen in Brabant. Naast Uganda ben ik buiten Europa nog een maand wezen backpacken in Thailand.
Lees meer

Bernadette Ik wil Reizen

Bernadette

Ik ben Bernadette. Fulltime met vakantie, synoniem voor “op pensioen”. Dat ben ik dus, sinds 1 augustus 2019. Na een behoorlijk drukke familie- en werkloopbaan, is het nu tijd voor nieuwe ontdekkingen, leuke bezigheden en vooral veel reizen met als belangrijke regel: “alles mag, niets moet”. Die instelling heeft sindsdien gezorgd voor een diep gevoel van ontspannen en beleven.
Lees meer

Maud Ik wil Reizen

Maud

¡Hola! Ik ben Maud, een studente Culturele Antropologie en ontwikkelings sociologie uit Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik mij vooral bezig met fotograferen, sporten en uiteraard reizen. Om deze reizen te kunnen maken werk ik voornamelijk in de hospitality business. .
Lees meer

Annika

Annika

Hoi! Ik ben Annika, een enthousiaste, reislustige studente Voeding en Gezondheid uit Wageningen. Naast lekker veel koken en fitnessen is reizen mijn favoriete bezigheid. Ik geniet ervan om nieuwe plekjes te ontdekken en mijn gedachtespinsels die daarmee gepaard gaan op papier te zetten.
Lees meer

Lieke

Lieke

Schrijven en reizen zijn mijn favoriete bezigheden. Met schrijven verdien ik geld, met reizen geef ik het weer uit. Mijn grootste avontuur beleefde ik in Benin, waar ik drie maanden bij een gezin op het platteland woonde. Ik was niet eerder buiten Europa geweest en had nog nooit gevlogen.
Lees meer

Graziella

Graziella

Ciao!  ik ben Graziella en ik zal je in mijn blogs meenemen naar de Italiaans-, Spaans- en Duitstalige wereld. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de financiën. Een van mijn lievelingslanden is Uruguay.
Lees meer

Laura Matser

Laura

Hi! Ik ben Laura, 27 jaar en een groot liefhebber van taal, tropen en avontuur. Graag reis ik naar zonnige bestemmingen om hier vervolgens over te schrijven. Onlangs zei ik mijn vaste baan op om te beginnen met mijn eerste grote reis door Zuidoost-Azië.
Lees meer

Djamila

Djamila

‘Dat zou ik ook wel willen maar dat durf ik niet’ was één van de reacties die ik vaak kreeg op het moment dat ik had besloten om op wereldreis te gaan. Ik geloof er in dat iedereen dit zou kunnen. Ik ben Djamila en het liefst geef ik driekwart van mijn salaris uit aan reizen en vakanties.
Lees meer

Simone Ik Wil Reizen

Simone

Mijn naam is Simone Opdam, getrouwd en moeder van twee tieners. Natuur, fotografie en reizen zijn mijn passies. Na een carrière als jurist en een periode als fulltime moeder ben ik betrokken geraakt bij diverse non-profit organisaties, waaronder enkele op het gebied van natuurbescherming.

Lees meer

Monica.

Monica

Hi, mijn naam is Monica. Ik woon en werk tijdelijk in Cusco, in Peru. Ik loop stage bij Pure! Peru Travelgroup voor mijn opleiding Management Toerisme aan de Breda University of Applied Sciences. Op 16-jarige leeftijd ben ik naar Lanzarote vertrokken om ook hier 5 maanden stage te gaan lopen.
Lees meer

Margriet Ik wil Reizen

Margriet

Creatief en analytisch. Een slechte combi las ik ergens, want de creatieve dingen die zo’n persoon bedenkt, analyseert hij of zij vervolgens weer kapot. Herkenbaar. Maar sinds ik heb besloten mij op schrijven te richten, merk ik dat deze eigenschappen nuttig kunnen zijn. Een origineel verhaal met duidelijke structuur leest nu eenmaal het prettigst. Mijn doel is het schrijven van blogs die prettig lezen én waar je als lezer wat aan hebt!
Lees meer

Noortje

Noortje

Hi there! Ik ben Noortje en ik ben au pair in Amerika sinds juli 2018. Ik woon in het natuurrijke Washington State aan de west coast van 
Amerika. Doordeweeks werk ik met kinderen maar in het weekend probeer ik zoveel mogelijk te ontdekken van Amerika. Dit kan een weekend trip 
zijn, maar ook een hike want die hebben we genoeg hier! Ik deel graag al mijn reizen, tips and tricks met jullie om zoveel mogelijk uit je reis te halen!
Lees meer

Jessy

Jessy

Vanaf mijn twaalf droomde ik van een eigen camping in Zuid Frankrijk. Op mijn 18e besloot ik dan ook om Twente achter mij te laten en naar Breda te verhuizen voor een toerisme studie. Hier werd ik besmet met het reisvirus. Samen met mijn vriend heb ik begin 2019 huis en baan opgezegd om voor onbepaalde tijd te reizen. Een enkeltje naar Madagaskar, that’s all we had. Ook ben ik mijn eigen blog begonnen om andere te inspireren veel te genieten in het leven.
Lees meer