Sandra Konst

Sandra

Mijn naam is Sandra Konst en ik ben blogger voor Ik Wil Reizen. Ik ben yoga docent, kinderyoga docent, moeder van drie en auteur van kinderboeken.
Lees meer

Roadtrippers of the sun

Roadtrippers of the Sun

Wij zijn Sigrid en Bryan, avonturiers en bloggers op Roadtrippers of the Sun. Reizen is onze gedeelde passie en we hopen anderen met onze verhalen te inspireren om vaker te reizen en op ontdekking te gaan.
Lees meer

Bert

Bert

Hoi, ik ben Bert en dit zijn mijn reisverhalen waarin ik je graag meeneem op avontuur. Ik ben een student (European Studies) en heb de afgelopen tijd regelmatig in het buitenland gewoond voor mijn studie (Ierland en Duitsland).
Lees meer

Dara Kaspers

Dara

Hoi allemaal! Ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn laatste jaar van de pabo. Ik studeer in Eindhoven en ben geboren en getogen in Brabant. Naast Uganda ben ik buiten Europa nog een maand wezen backpacken in Thailand.
Lees meer

Annika Suichies

Annika

Hoi! Ik ben Annika, een enthousiaste, reislustige studente Voeding en Gezondheid uit Wageningen. Naast lekker veel koken en fitnessen is reizen mijn favoriete bezigheid. Ik geniet ervan om nieuwe plekjes te ontdekken en mijn gedachtespinsels die daarmee gepaard gaan op papier te zetten.
Lees meer

Lieke

Lieke

Schrijven en reizen zijn mijn favoriete bezigheden. Met schrijven verdien ik geld, met reizen geef ik het weer uit. Mijn grootste avontuur beleefde ik in Benin, waar ik drie maanden bij een gezin op het platteland woonde. Ik was niet eerder buiten Europa geweest en had nog nooit gevlogen.
Lees meer

Jos

Jos

Jos (30) is docent aardrijkskunde en journalist. Hij heeft sterk de neiging om controversiële plekken op te zoeken. Op dit moment staat Palestina hoog op het lijstje. Eerder was hij in Iran, Oekraïne, Rusland, Burundi en China om met eigen ogen te zien hoe het leven voor gewone mensen daar is.
Lees meer

Joosje

Joosje

Hey! Ik ben Joosje (22) en ik woon en werk tijdelijk in Lyon, Frankrijk, ter voorbereiding op mijn master International Relations in het frans. Toen ik 16 was besloot ik mijn koffers te pakken om een jaar bij een gastgezin in Frankrijk te gaan wonen.
Lees meer

Graziela

Graziella

Ciao!  ik ben Graziella en ik zal je in mijn blogs meenemen naar de Italiaans-, Spaans- en Duitstalige wereld. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de financiën. Een van mijn lievelingslanden is Uruguay.
Lees meer

Laura Matser

Laura

Hi! Ik ben Laura, 27 jaar en een groot liefhebber van taal, tropen en avontuur. Graag reis ik naar zonnige bestemmingen om hier vervolgens over te schrijven. Onlangs zei ik mijn vaste baan op om te beginnen met mijn eerste grote reis door Zuidoost-Azië.
Lees meer

Djamila

Djamila

‘Dat zou ik ook wel willen maar dat durf ik niet’ was één van de reacties die ik vaak kreeg op het moment dat ik had besloten om op wereldreis te gaan. Ik geloof er in dat iedereen dit zou kunnen. Ik ben Djamila en het liefst geef ik driekwart van mijn salaris uit aan reizen en vakanties.
Lees meer