Sandra Konst

Sandra

Mijn naam is Sandra Konst en ik ben blogger voor Ik Wil Reizen. Ik ben yoga docent, kinderyoga docent, moeder van drie en auteur van kinderboeken. Mijn grote passies zijn yoga, reizen, schrijven en natuur.

Roadtrippers of the sun

Roadtrippers of the Sun

Wij zijn Sigrid en Bryan, avonturiers en bloggers op Roadtrippers of the Sun. Reizen is onze gedeelde passie en we hopen anderen met onze verhalen te inspireren om vaker te reizen en op ontdekking te gaan. Onze voorkeur gaat naar zonnige bestemmingen, verborgen parels en fotogenieke plekken. 

Bert

Bert

Hoi, ik ben Bert en dit zijn mijn reisverhalen waarin ik je graag meeneem op avontuur. Ik ben een student (European Studies) en heb de afgelopen tijd regelmatig in het buitenland gewoond voor mijn studie (Ierland en Duitsland). Ik heb een ontzettend grote passie voor reizen, lezen, lekker eten en talen en culturen. 

Dara Kaspers

Dara

Hoi allemaal! Ik ben 20 jaar en zit momenteel in mijn laatste jaar van de pabo. Ik studeer in Eindhoven en ben geboren en getogen in Brabant. Naast Uganda ben ik buiten Europa nog een maand wezen backpacken in Thailand. Mijn volgende grote avontuur die ik op de planning heb staan is om een jaar als au pair te gaan werken in Amerika! 

Annika Suichies

Annika

Hoi! Ik ben Annika, een enthousiaste, reislustige studente Voeding en Gezondheid uit Wageningen. Naast lekker veel koken en fitnessen is reizen mijn favoriete bezigheid. Ik geniet ervan om nieuwe plekjes te ontdekken en mijn gedachtespinsels die daarmee gepaard gaan op papier te zetten.  Ik wil mensen laten zien hoe mooi en kostbaar onze wereld is!

Lieke

Lieke

Schrijven en reizen zijn mijn favoriete bezigheden. Met schrijven verdien ik geld, met reizen geef ik het weer uit. Mijn grootste avontuur beleefde ik in Benin, waar ik drie maanden bij een gezin op het platteland woonde. Ik was niet eerderbuiten Europa geweest en had nog nooit gevlogen. Daar ging ik, als achttienjarige, naar een onbekende bestemming. Er volgden vele reizen, zoals een road trip door Cuba, een afstudeerstage in Dakar (Senegal) en een winters verblijf in Fez (Marokko). Dichterbij huis ga ik ook graag op pad. Ik kan uren slenteren door Middelburg, Den Bosch, Lille, Brussel of Luik.

Jos

Jos

Jos (30) is docent aardrijkskunde en journalist. Hij heeft sterk de neiging om controversiële plekken op te zoeken. Op dit moment staat Palestina hoog op het lijstje. Eerder was hij in Iran, Oekraïne, Rusland, Burundi en China om met eigen ogen te zien hoe het leven voor gewone mensen daar is. Jos fotografeert daarbij veel en vaak. Zo kwamen er twee fotoboeken uit, onder de titels ‘Waar Licht Is’ (een fotoboek uit Iran) en ‘Van Mij, Voor Jou: De Wereld’.