LAATSTE REIZEN DOOR IRAN

Iran is een land in Azië wat niet zo heel erg bekend is. Teheran is de hoofdstad en tevens ook de grootste stad. Iran is vaak negatief in het nieuws geweest omdat het een streng islamitisch land is waar andere meningen niet worden geaccepteerd. Ook ligt het land vlakbij Irak en Afghanistan waar toeristen ook niet zo fijn zitten. Toch is deze alternatieve bestemming zeker aan te raden. Want ondanks dit beeld, is er van alles te beleven en is het echt niet zo gevaarlijk als sommige mensen denken. Je moet alleen even weten op welke plekken je kunt komen en welke plekken echt not done zijn. Gelukkig vind je tussen onze blogs genoeg inspiratie voor een leuke reis en krijg je te horen wat dit land zo positief maakt. De gastvrijheid overheerst bijvoorbeeld in dit land. Verder hoef je in Iran niet bang te zijn voor diefstal en/of afpersing. Iraniërs zijn heel erg eerlijk. Ze zullen je altijd het juiste bedrag teruggeven en je helpen om veilig op je plek te komen.

Onlangs werd de deur naar het toerisme voorzichtig op een kier gezet. Reizigers kunnen weer genieten van duizenden jaren Perzische geschiedenis en cultuur.

Lees snel de blogs. Ben jij nou zelf in Iran geweest en wil je graag een gastblog schrijven? Dat kan!

Iran | Gastvrijheid in een spraakmakend land

Afgaande op het nieuws uit Iran en de foto’s die zijn blijven hangen heb je in Iran niks te zoeken: fanatieke moslims, een alles verzengende zon en vooral: één grote zandbak. In deze blog ga ik vertellen waarom Iran het meest fascinerende land is waar ik ooit ben geweest. Maar wel voor een bepaald type…