Dit is Ik Wil Reizen!

Ik Wil Reizen is een bloggersplatform. Als reiziger kun jij een eigen account aanmaken op Ik Wil Reizen en je eigen profiel helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Vervolgens kun je blogs, video’s, infographics en nog veel meer uploaden van alle reisbelevenissen die jij hebt meegemaakt. Vervolgens wordt jouw reisverhaal ingedeeld bij het land waar je over schrijft. Het is vervolgens aan jou om jouw reisverhaal te delen met al je vrienden en je favoriete reisbloggers. Succes en heel veel reisplezier!

Weekly Travel Themes

Het speciale aan Ik Wil Reizen is dat we werken volgens wekelijkse thema’s. Elke week komt er een nieuw reisthema online. Wat roept bijvoorbeeld het thema ‘Go Solo’ bij je op? Of waar denk je aan bij een ‘spetterende onderwatervakantie’? Deze en andere thema’s zullen regelmatig terugkomen op Ik Wil Reizen.

De leukste en best beoordeelde verhalen binnen het thema worden vervolgens uitgelicht op de homepagina en op onze Social Media zodat Ik Wil Reizen elke week een andere, nieuwe en verfrissende uitstraling heeft. Ben jij al helemaal klaar om mee te doen? Geef je op als gastblogger!

India Taj Mahal

India – Taj Mahal

Praag Tsjechië

Tsjechië – Praag