Zuid-Amerika is het continent waar je je kunt onderduiken in de oude Zuid-Amerikaanse cultuur. Geniet van de oude gewoontes, het typische eten en het klimaat. Zuid-Amerika heeft een adembenemende natuur en elk land heeft weer zijn of haar eigen cultuur waarvan een gedeelte nog steeds behouden is. Kijk naar Peru. Peru is hét land van de inca’s en lama’s. De inca cultuur is erg bijzonder en een totaal andere wereld dan Nederland. Het meest bekende werelderfgoed in Peru is toch wel de eeuwenoude Incastad Maccu Piccu. Je kunt hier oude ruïnes vinden en torenhoge rotsen in het Andesgebergte. Behalve Peru zijn Brazilië en bolivia ook prachtige landen waar je een stukje oude cultuur mee kunt pikken.

Jungle en honderden diersoorten

Behalve de inca’s kun je ook genieten van de jungle waar je honderden diersoorten tegen kunt komen. Denk aan Colombia en Suriname waar je diersoorten ontdekt die je in Nederland nooit tegen zult komen. Zwemmen met dieren als reuzenschildpadden en dolfijnen is uniek in deze landen. Op het eiland isla Gorgona ontdek je de belangrijkste bezienswaardigheden van dit prachtige land.

Enthousiast geworden? Lees de blogs uit Zuid-Amerika, inspireer je en neem contact op voor vragen of tips! Heb je zelf een verhaal over Zuid-Amerika? Word dan gastblogger en deel jouw verhaal met anderen. 

LAATSTE REIZEN IN ZUID-AMERIKA

Uruguay | Mediterraans Zuid- Amerika

Je bent dol op Italië en Spanje maar je wil nu eens een verre bestemming ? Hoe klinkt Mediterraans met een vleugje Latino? Goed hè! Als je dat ook vindt dan kan ik je Uruguay van harte aanbevelen want ook al ligt dit land in Zuid-Amerika, ook hier kun je genieten van la Dolce Vita.…

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment